IMPROVE YOURSELF INTENZíV KURZUS 

2018 június 18. - 2018 június 22.

A kurzus ára:  nappali tagozatos diákoknak: 18.000 Ft/ hét  (450 Ft-os tanóra díj) 

                         teljes árú: 20.000 Ft/ hét (500 Ft-os tanóra díj)

Két kurzus esetén a teljes árú bérletből -10% kedvezmény!

Jelentkezési határidő: június 15.  (A kurzus díjának befizetésével.)

Órarend: minden nap 8:30- 9:00 gyülekező, egyéni bemelegítés

                                        9:00 - 11:00   1. ÓRA: Ivanov Gábor

                                        11:15- 12:15  2. ÓRA: Ivanov Gábor 

                                        12:15- 12:45  EBÉDSZÜNET

                                        12:45- 14:45 3.ÓRA: Asztalos Dóra

                                        15:00- 16:00 4. ÓRA: Asztalos Dóra

Jelentkezés: Katona Bálint, 06/70 595-6616

 

IVANOV GÁBOR

Ivanov Gábor vagyok, jelenleg szabadúszó tancművészként tevékenykedem. Dolgoztam a PR-Evolution Dance Company-vel, négy évig voltam társulati tag a Közép-Európa Táncszínháznál, vendégművészként dolgozom jelenleg az Inversedancenél, a Miskolci Balettnél, a GG Tánc Egernél, és a Tünet Együttesnél.

Olyan művészek kurzusain vettem részt eddig, kik az Anton Lachky Company, a Hofesch Shechter Company, Emanuel Gat, az Akram Khan Company és a Sasha Waltz and Guest táncosai.

Óráimon leginkább a föld technika játszik fontos szerepet, de az improvizációs és kreatív feladatokat is előszeretettel használom. Nem szeretek mozdulatokat betanítani, inkább szabályokat, melyet a táncos későbbi pályáján is hasznosítani tud.

Persze a kombinációk tanulása is elkerülhetetlen, de azok elsajátítására is külön módszereket használok, melyek ismeretét külföldi oktatóktól szereztem.

    

ASZTALOS DÓRA

Gyerekkorom óta fontos szerepet tölt be életemben a tánc. Hirtelen elhatározással döntöttem úgy, hogy táncművész szeretnék lenni, így jutottam el a Pécsi Művészeti Szakközépiskolába. Az iskolás éveim után a MU Terminál Kortárs Táncműhely segítette pályafutásom. Lehetőséget kaptam, hogy a Közép Európa Táncszínház része lehessek.

A Magyar Táncművészeti Egyetemen táncos és próbavezető, majd modern tánc pedagógusként végeztem. Közben éltem fél évet Hollandiában, jóga oktató lettem, szabadúszó táncosként kezdtem dolgozni, belevetettem magam elméleti szinten is a mozgásba, megfordulok kőszínházi darabokban, feltűnök improvizatív és kísérleti performanszokban.

Évek óta markáns része életemnek a tanítás, a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium és a Magyar Táncművészeti Egyetem tanulóinak adom át tapasztalataimat, tudásomat. 

Cunningham alapú összetett tréning gyakorlatokkal indítunk. Beemelem az óra folyamatába a talajjal való kapcsolatot, fizikális földtechnikai alapokkal ismerkedünk, majd ezen tudásanyagra építve kombinációt tanulunk. A rögtönzés művészetével az improvizációval pedig közelebb kerülünk saját kvalitásainkhoz. Fizikális, elmélyült és lendületes.